مواد لازم برای تهیه پشمک
آرد
|
۲ لیوان و نیم |
شکر
|
۲ لیوان و نیم |
آب
|
یک لیوان |
جوهر لیمو
|
یک قاشق چایخوری |
طرز تهیه پشمک خانگی
آرد را داخل ماهیتابه ای ریخته و روی حرارت ملایم به مدت ۱۵ دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن برود.
هم بزنید تا نسوزد. سپس در یک سینی ریخته، پخش کنید و کنار بگذارید تا خنک شود.
شکر و آب را روی حرارت متوسط رو به بالا حدود ۲۰ الی ۲۵ دقیقه بجوشانید تا به شکل شربتی غلیظ شود.
جوهر لیمو را اضافه کرده و ۳ دقیقه بجوشانید.
از روی شعله بردارید و در سینی کوچکی که کمی چرب شده و زیرش یخ (معمولی یا خشک) قرار داده اید بریزید تا خنک شود.
سعی کنید شربت وسط سینی باشد وگرنه در کناره ها سفت شده و می چسبد.
وقتی کمی سرد شد که دست را نسوزاند و مانند خمیر قابلیت شکل دادن داشت، داخل سینی آرد بگذارید.
شربت خمیری را به شکل حلقه درآورید. هر طرفش را آرد پاشی کنید.
از دو ظرف حلقه را بکشید و بزرگ کنید. سپس به شکل عدد ۸ انگلیسی بپیچانید.
روی هم تا کنید و رویش آرد بپاشید. به همین شکل ۲۰ الی ۳۰ بار خمیر را بکشید و بپیچانید و تا کنید.
وقتی حالت رشته رشته پیدا کرد، برای سرو آماده است.
قسمتی از آن را جدا کنید. آرد اضافه اش را بتکانید و در فنجان یا استکان کوچک بگذارید و در ظرف سرو برگردانید
نکات
می توانید در جوش آخر شیرینی، یک سوم قاشق سرکه بریزید.
برای تهیه پشمک کاکائویی ، به آرد و روغنی که در سینی ریخته اید، کمی پودر کاکائو اضافه کنید.
می توانید به آرد و روغن ، رنگ مجاز خوراکی اضافه کرده و پشمک های رنگی درست کنید.
در صورت تمایل به آرد و روغن کمی زعفران آب کرده یا پودر هل اضافه کنید.
بهتر است برای جدا کردن رشته ها از قیچی یا کارد استفاده نکنید، زیرا به هم می چسبند.
برای سرو کردن پشمک می توانید آن را در استکان یا قالب ریخته و فشار دهید. سپس برگردانید.
امیدوارم لذت برده باشید.
- ۰۱/۰۲/۲۷