مجله اینترنتی سپیدار

  • ۰
  • ۰

مواد لازم برای ۴ نفر

 

باقالی خشک                         

                   

۲۵۰ گرم                                                                                

نعناع خشک

 

۱ قاشق چایخوری

سرکه

 

۴ قاشق غذاخوری

نمک و فلفل سیاه

 

به مقدار کافی

طرز تهیه باقالی پخته

مرحله اول

برای تهیه باقالی خوشمزه ابتدا باقالی خشک را درون یک کاسه حاوی آب می ریزیم و اجازه می دهیم به مدت یک شب خیس بخورد. پس از گذشت این زمان باقالی خشک را آبکشی کرده و درون یک قابلمه بزرگ می ریزیم.

مرحله دوم

در این مرحله به اندازه ای آب به قابلمه اضافه می کنیم که ۴ انگشت روی سطح باقالی ها را بپوشاند. در ادامه درب قابلمه را گذاشته، سپس آنرا روی حرارت زیاد قرار می دهیم تا آب درون قابلمه سریعتر شروع به جوشیدن کند.

 

مرحله سوم

پس از اینکه آب جوش آمد، حرارت زیر قابلمه را کم کرده و اجازه می دهیم باقالی با حرارت ملایم بپزد. برای پخت باقالی ها حدود یک تا دو ساعت زمان نیاز است که این زمان بستگی به حرارت زیر قابلمه دارد.

 

مرحله چهارم

در حین پخت باقالی ها بهتر است هر ۱۵ دقیقه یک بار، آنها را کمی زیر و رو کنیم تا به صورت یکدست بپزند. پس از اینکه پخت باقالی به پایان رسید و کاملا نرم شد، مقداری از آب درون قابلمه را دور می ریزیم.

 

مرحله پنجم

آب باقیمانده در قابلمه باید حدودا هم سطح با باقالی ها باشد. در ادامه نسبت به ذائقه خود مقداری سرکه، فلفل سیاه و نمک به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم باقالی ها به مدت ۵ دقیقه دیگر روی حرارت بمانند.

 

مرحله ششم

پس از گذشت ۵ دقیقه، نعناع خشک را روی باقالی ها می ریزیم و اجازه می دهیم به مدت ۱۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند. در نهایت باقالی را در ظرف مورد نظرمان می کشیم و به همراه نمک، فلفل و سرکه سرو می کنیم.

 

امیدوارم لذت برده باشید.

  • ۰۱/۰۳/۱۷
  • مجله سپیدار

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی