مواد لازم برای ۴ نفر
| |
شیر | ۲٫۵ لیوان |
قارچ
|
۲۰۰ گرم |
کره
|
۲۵ گرم |
آب مرغ
|
۲٫۵ لیوان |
جو پرک
|
½ پیمانه |
آرد سفید
|
۱ قاشق غذاخوری |
خامه صبحانه
|
۲ قاشق غذاخوری |
هویج
|
۱ عدد |
جعفری
|
چند برگ |
لیمو ترش
|
۱ عدد |
نمک و فلفل سیاه
|
به مقدار کافی |
روغن
|
به مقدار کافی |
طرز تهیه سوپ شیر
مرحله اول
برای تهیه سوپ شیر ابتدا کره را داخل یک قابلمه مناسب می ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت قرار می دهیم تا کره ذوب شود. در همین حین قارچ را به صورت ورقه ای خرد کرده و به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله دوم
در حین تفت دادن قارچ ها، ۱ قاشق غذاخوری آب لیمو ترش اضافه می کنیم تا رنگ قارچ ها سیاه نشود. تفت دادن قارچ ها را تا زمانی که آب اضافی شان کشیده شود ادامه می دهیم، سپس آرد را به قابلمه اضافه می کنیم.
مرحله سوم
در این مرحله آرد را به خوبی تفت می دهیم تا بوی خامی آن به طور کامل گرفته شود، سپس آب مرغ را کم کم اضافه کرده و مواد را هم می زنیم تا آرد گلوله نشود. در ادامه هویج را پوست گرفته و با رنده درشت رنده می کنیم.
مرحله چهارم
حالا هویج را به همراه جوپرک و شیر هم دمای محیط به قابلمه اضافه کرده و مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند. توجه داشته باشید که برای تهیه سوپ شیر حتما باید از شیری استفاده شود که قبلا جوشیده شده باشد.
مرحله پنجم
در این مرحله مقداری فلفل سیاه به قابلمه اضافه کرده و اجازه می دهیم مواد سوپ با حرارت ملایم بپزند. در حین پخت سوپ، درب قابلمه را باید به صورت نیمه باز بگذاریم و سوپ را هر چند دقیقه یک بار هم بزنیم تا ته نگیرد.
مرحله ششم
پس از اینکه جو پرک به طور کامل باز شد و سوپ حالت کرم مانند گرفت، خامه را درون یک کاسه مناسب می ریزیم، سپس یک ملاقه از سوپ به خامه اضافه کرده و با هم ترکیب می کنیم تا به خوبی با هم یکدست شوند.
مرحله هفتم
در این مرحله خامه را نیز به سوپ اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا با دیگر مواد یکدست شود. پس از اضافه کردن خامه، طعم سوپ را می چشیم و در صورت نیاز مقداری نمک و ادویه اضافه می کنیم.
مرحله هشتم
حالا جعفری تازه را خرد کرده وبه سوپ اضافه می کنیم، سپس قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. در نهایت سوپ را درون ظرف دلخواه می کشیم و با برش های لیمو و جعفری خرد شده تزیین کرده و سرو می کنیم.
امیدوارم لذت برده باشید.
- ۰۱/۰۱/۲۹