مجله اینترنتی سپیدار

  • ۰
  • ۰
مواد لازم برای ۳ نفر

آلبالو بدون هسته                                                                 

 

یک و نیم لیوان                                                                                            

برنج 

 

دو و نیم پیمانه

مرغ تکه شده

 

به تعداد دلخواه

زعفران دم کرده

 

۱ استکان

خلال پسته و بادام

 

برای تزیین

پیاز

 

۱ عدد

روغن

 

کمی

نمک

 

به مقدار لازم

 

طرز تهیه آلبالو پلو مجلسی با مرغ

مرحله اول

برای تهیه البالو پلو  با گوشت مرغ در ابتدای کار، پیاز را شسته و پوست می کنیم. سپس به صورت خلالی ریز خرد می کنیم. در ادامه یک قابلمه مناسب را با کمی روغن روی حرارت قرار می دهیم تا داغ شود.

مرحله دوم

سپس پیاز ها را به آن اضافه کرده و به خوبی تفت می دهیم تا سبک و طلایی شود. در ادامه تکه های مرغ را به پیاز اضافه کرده و در روغن خوب سرخ می‌ کنیم. نصف استکان از زعفران و کمی نمک را به آن اضافه می کنیم.

 سعی کنید از مرغ های نگینی شده استفاده کنید

مرحله سوم

زیر آن را خیلی کم می ‌کنیم تا مرغ با زعفران پخته و طلایی شود. آلبالو ها را با یک لیوان آب و نصف لیوان شکر می‌ گذاریم تا یک ربع بپزد و رنگ پس بدهد. حالا آلبالو ها را آبکش کرده و آب آن را به همراه ۲ لیوان آب به برنج خیس خورده اضافه می‌ کنیم.

 

مرحله چهارم

سپس روی شعله گاز قرار می‌ دهیم تا برنج نیم پز شود و آب آلبالو به خوردش برود. در آخر برنج را آبکش کرده و با آلبالو ها مخلوط می ‌کنیم و می‌ گذاریم به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت دم بکشد، سپس با خلال پسته و پلو زعفرانی تزئین می ‌کنیم.

 

امیدوارم لذت برده باشید.

  • ۰۱/۰۱/۲۳
  • مجله سپیدار

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی