مجله اینترنتی سپیدار

  • ۰
  • ۰

طرز تهیه فرنی

طرز تهیه فرنی با آرد برنج

یکی از انواع طرز تهیه فرنی، تهیه فرنی با آرد برنج است.

مواد لازم برای تهیه فرنی با آرد برنج عبارتند از:

چهار لیوان شیر

یک دوم استکان آب

یک دوم استکان گلاب

چهار قاشق غذاخوری شکر

چهار قاشق غذاخوری سر پر آرد برنج

یک دوم قاشق چایی خوری هل ساییده شده

مواد لازم برای تزئین

دارچین

خلال پسته

زعفران دم کرده

 

طرز تهیه فرنی با آرد برنج به صورت زیر است:

ابتدا چهار لیوان شیر سرد را داخل قابلمه با اندازه مناسب و ترجیحا نچسب بریزید و بعد آرد برنج را با شیر سرد مخلوط کنید تا گلوله گلوله نشود و  بعد شکر و هل را به شیر اضافه کرده و هم بزنید تا به خوبی مخلوط شوند. حال قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا ته نگیرد. پس از اینکه فرنی شما به کمی غلیظ شد و قوام گرفت گلاب اضافه کنید و بعد هم بزنید تا به غلظت مد نظر برسد و بعد در کاسه‌هایی که می‌خواهید سرو کنید ریخته و اجازه دهید خنک شود. برای تزئین فرنی خود از دارچین، خلال پسته و زعفران دم کرده استفاده کنید.

 

طرز تهیه فرنی با آرد برنج و بادام

فرنی بادام از دیگر انواع فرنی است که به دلیل وجود طعم بادام کمی متفاوت با فرنی ساده است.  خواص فرنی بادام شامل کاهش استرس، کنترل فشار خون، کنترل کم خونی و جلوگیری از بروز سرطان می‌شود. این طرز تهیه فرنی در ادامه برای شما ارائه می‌شود.

مواد لازم برای تهیه فرنی با آرد برنج و بادام عبارتند از

دو پیمانه شیر

نصف پیمانه گلاب

دو قاشق غذاخوری شکر

دو قاشق غذاخوری آرد برنج

دو قاشق غذاخوری آرد بادام

بیست و پنج گرم خلال بادام

 

مراحل طرز تهیه فرنی بادام به ترتیب زیر است:

مرحله اول

برای شروع یک ظرف با اندازه کوچک برداشته و خلال بادام را همراه با یک چهارم پیمانه گلاب را داخل آن بریزید. اجازه بدهید برای مدت زمان دو ساعت خلال بادام‌ها در گلاب خیس بخورند و طعم و عطر گلاب را به خود گرفته و کمی هم نرم شوند.

مرحله دوم

یک قابلمه مناسب( بهتر است که نچسب باشد) بردارید و شیر سرد را داخل آن ریخته و سپس آرام آرام‌ آرد برنج و آرد بادام را به کمک الک به شیر سرد اضافه کنید و مدام آرد برنج و آرد بادام و شیر را هم بزنید تا به خوبی با هم مخلوط شوند و آرد گلوله گلوله نشود.

مرحله سوم

در این مرحله قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و شکر را به قابلمه اضافه کنید و شروع به هم زدن کنید تا شکر به خوبی در فرنی بادام شما حل شود. در این مرحله خلا‌ل بادام‌ها را آبکش کرده و به مایه فرنی اضافه کنید.

مرحله چهارم

مواد فرنی را مدام روی حرارت هم بزنید تا به غلظت مد نظر برسد و ته نگیرد. فرنی را بعد از به غلظت رسیدن از روی حرارت برداشته و باقی مانده گلاب را به آن اضافه کنید و هم بزنید. منتظر شوید تا فرنی شما کمی خنک شود و سپس در ظرف‌های مد نظر خود کشیده و سرو کنید.

 

امیدوارم لذت برده باشید

  • ۰۱/۰۱/۲۲
  • مجله سپیدار

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی