کودکان همیشه مهارت های زبانی را برای انتقال آنچه احساس می کنند ندارند.
به خصوص اگر در سنین خیل پایین، حوادث آسیب زایی را تجربه کرده باشند. درعوض، ممکن است درد خود را به طرق نامطلوب یا ناسازگار ابراز کنند.
مانند:
نشان دادن مخالفت، پرخاش، گریه های مکرر، گوشه گیری اجتماعی، وابستگی غیرمعمولی و یا امتناع از حضور در مدرسه. در بازی درمانی، درمانگر روش تطبیقی تری برای بیان خود زبان کودکان به کودکان ارائه می دهد.
ازی ها در کودکی نقش مهمی در تمام سنین رشد کودک بازی میکنند و در میزان یادگیری و هوش کودک تاثیر گذار هستند.
در این مجله به این مطالب می پردازیم:
فواید بازی برای کودکان:
بازی کردن قوه تخیل او را تقویت می کند.
بازی مهارت های اجتماعی او را ارتقا می بخشد.
بازی رشد جسمانی او را افزایش می دهد.
بازی به کودک کمک می کند تا هیجان خود را تخلیه کند.
رشد ذهنی
بازی، تفکر، دوراندیشی و رفتار هوشمندانه را تقویت می کند و نقش آن در رشد ذهنی کودک انکارناپذیر است. امروزه یادگیری بهتر زبان و رشد هوشی و تفکر کودک از طریق بازی به اثبات رسیده است. آنچه که از بازیهای فکری مخصوصاً «کاربرد آن در فلسفه و کودک» مورد نظر است، نقش بازی در رشد ذهنی کودک است که با استفاده از ابزارهای مورد نظر (اسباببازی، داستان، فیلم، کارتون، عکس...) به ارتقاء رشد فکری او کمک میکند .
اثر اجتماعی بازی
کودک از طریق بازی می آموزد که چطور –غیر از خانواده – یعنی با افراد بیگانه، روابط اجتماعی برقرار کند و چطور مشکلات و مسائل ناشی از این نوع روابط را حل کند و تطابق اجتماعی را فراگیرد.
اثر بازی بر جسم کودکان
بازی هایی که با فعالیت توأم هستند در جهت تکامل و رشد عضلانی کودک و ورزش دادن قسمت های مختلف بدن، از اهمیت و ارزش زیادی برخوردارند. بازی های پرتحرک مانند توپ بازی، گرگم به هوا و همه بازی هایی که مجال نام بردنشان نیست، هم انرژی اضافی کودک را تخلیه می کند و هم عضلات و استخوان های او را تقویت می کند. انرژی اضافی اگر از طریق صحیح مصرف نگردد و سرکوب و ذخیره شود او را ناآرام، عصبی و بدخلق می کند.
به والدبن توصیه می شود:
ییشتر به کودکان خود توجه کنیم و با بازی های متنوع به رشد ذهنی و خلاقیت ان ها بیافزاییم.
امیدوارم لذت برده باشید.
- ۰۰/۰۹/۰۷